planering under veckan.

måndag - ömsa i skolan, träffa julia
tisdag - ömsa igen, hem och hjälpa till hemma
onsdag - gymnasimässa, stan och träffa älskling
torsdag - vanlig skoldag, ta det lugnt och kommer längta sönder till dagen efter
fredag - vanlig skoldag, älskling kommer hem till mig
lördag - vara med älskling hela dagen
söndag - älskling åker hem /:

min planering under denna veckan, måndagen är avklarad och nästan hela tisdagen. jag längtar sönder tills imorgon. jag saknar knodde! <3

bild på lillasyster och mig (:


goodnight bitches

jag har precis duschat och sett klart sex and the city 2. filmen var riktigt bra :)
men nu ska jag se på the last airbender och sen lägga mig och sova för måste kunna vakna upp imorgon också.. hihi!
- jag måste in till kalmar och börja köpa julklappar snart, så jag inte måste stressa sönder de sista dagarna innan jul. det måste hända snart, kom ihåg de genier!
godnatt bitches!


julklappar och pengarkris!

idag har jag inte gjort så mycket suttit framför tvn och städat mitt rum... vilken kul dag jag har haft! sen har jag kommit på lite julklappar som jag måste köpa och hur mycket pengar jag behöver, jag måste skaffa mera pengar, för jag har redan dragit över de jag kommer få och jag har fyra personer kvar... vad ska jag göra? finns det någon som har ett hett tips? :D 
imorgon blir det skola då, jag är inte sugen på skola. jag har klarat mig att inte bli mulad sen de har kommit snö och nu ska man till skolan, & jag vet att folk tycker de skulle vara kul och förstöra min skoldag genom att förstöra smink och hår och göra mig kall genom att trycka snö i ansiktet på mig.

jag saknar knodde som fan... och vi har bara varit ifrån varandra i 27timmar eller något. hur ska jag klara mig till  helgen? Det är ju sjukt. :(


jag älskar dig

Spenderat kvällen hos knodde, vi hade supermysigt. kollat massa film, gått till mcdonalds för knodde skulle äta, träffade felicia och bara haft de underbart. fick åka hem tidigt, klockan 13.54 gick mitt tåg. det var tråkigt för jag saknar redan sönder till nästa helg, för då kommer älskling till mig !
Jag älskar dig Knodde Wennerström <3



04.30

kan man va gladare? jo en aning.
fan, jag vaknade klockan halv fem idag och jag skulle kunnit sovit länge idag. jävla pissdröm, jag hade en skithemsk dröm, fan också. jag ville somna om men jag ville inte, för jag hatade drömmen. så nu är klockan tio snart och jag har redan duschat osv. sen har jag hjälpt stora syster med hennes blogg, ändrat och fixat. och jag har ändrat min med lite. jag har ändrat på bredden. (y)
men imorgon ska jag till nybro och spendera natten hos knodde, kanske kan skriva när jag är där. (: men jag kanske är allt för upptagen för de, men då skriver jag ju på lördag kväll när jag kommer hem.
fick bli en gammal bild sen i slutet av åttan.

look, paper are falling down from the heaven

asså shit vilken tråkigt väder, blåsigt och snöigt och blött!
men tur att man ska vara hemma imorgon då! (:
nu kommer ännu en vill ha-lista!


white as snow

Oh, nu snöar det. (: Det är ju mysigt men det ska inte vara blåsigt och blask, tycker jag. Det är mysigt när man är hemma typ ensam, tar en varm kopp med choklad och datorn i knät och skriver på bloggen eller fixar med designen och sånt. Det är verkligen en tumme upp på de! Men blött och kallt är inte min grej, en tumme ner på de!


Svar på kommentar

Martin:
Hej!
Vilken är den bästa låten (enligt dig) genom tiderna?
Ha en riktigt trevlig kväll!

Svar:
Oj, du Martin! Det blir nog svårt att veta, det finns så riktigt många bra låtar genom tiderna. Men om jag hade valt en låt, bara en låt, så hade jag nog valt free fallin' med john mayer. Jag tycker den är bra och jag tröttnar aldrig att lyssna på den. Men det är vad jag kommer på just nu och jag har grymt svårt att välja. Jag har suttit och tänkt nu i en halv timme vilken låt. men jag väljer den, eftersom texten är så fin. den är otrolig tycker jag! Kul att du fråga. (:



FUCK YOU!

alltså seriöst, du är bara full av skit.
du säger de ena till de andra, och du säger att man ska lita på dig, men vad fan håller du på med? du skämmer mig! fattar du inte det? det sättet du håller på med, det är inte normalt! har du inte insett det? du kan verkligen ta dig och dra åt helvete. du älskar inte mig, jag vill inte ens ha något med dig att göra, det trodde jag du hade fattat. du är fan inte riktigt klok! du ska aldrig mer få chansen att skrämma mig igen, det är slut med de nu!


länssjukhuset

nu sitter jag inne på mammas kontor, mamma sprang iväg någonstans och jag tänker inte gå och leta efter henne. men klockan är åtta och det var två timmar sen jag gick upp, jag har typ överskottsenergi! för så här pigg kan man inte vara när man vaknar vid sex om inte lite tidigare och om man är ebba. (: haha.
men tova följde med mamma och mig in. för tova skulle till sjukgymnasten och bada, så jag följde henne till dit hon skulle och fick gå hela vägen tillbaka själv, visst är jag snäll! :D

min nya vill ha-lista kommer när jag kommer hem från sjukhuset, om ni inte har fattat de eller inte läst min blogg innan så praoar jag här. (: men jag höll på med min vill ha-lista men när jag hade lagt in en sak på den så kom tova och snodde tillbaka hennes dator. men det fixar jag när jag kommer hem, ska hem vid ett-två tiden idag så det är ganska chill faktiskt, eftersom jag gör ju inte så mycket på sjukhuset.
lägger in en gammal bild, ska ta nya (:


stort behov av nya piercingar

jag har inga kulor kvar till mina navelpiercingar,
så jag måste skaffa fram lite pengar till nya piercingar.
sen måste jag köpa nya tungpiercingar, jag har knappt några kvar.
för jag har svalt vissa kulor och sen har jag svalt en hel en gång också.
kändes helt galet sjukt obehagligt att svälva staven. menmen,
det fixade sig, men jag måste köpa nya. (a)
give me some money, baby! :D

ha de bäst alla vackra! <3


första praodagen...

jag åkte till länssjukhuset så jag var där vid ungefär sju, så jag fick ju gå upp klockan sex, och så tror du inte att jag har lika ont i magen idag som de två andra dagarna tidigare, det suger. ;/
det sög ju lite, så jag får se om jag orkar med imorgon. jag kom hem nyss, städa undan lite fort och nu laddar jag hem Harry Potter And The Half-Blood Prince. För jag är så seg, asså jag har ju inte sätt alla harry potter-filmerna och de skäms jag fan för. men nu ska jag se alla, igår såg jag två stycken men jag hade sett den ena innan. ;) haha. folk som kallar mig film-nörd... hahah, nu har jag ett bevis att jag inte är de, jag har ju inte ens sätt alla dem filmerna. :O men det ska jag ändra på den måste jag ladda hem några andra som jag inte heller har sätt.
skriver mera ikväll, ha de bra alla vackra! <3


svar på kommentar

Kommentar:
hej jag har undrat ett tag vilken stil anser du att du har ?
kram natalie

ps. jag älskar din blogg! <3

svar:
okej, hej natalie. (:
alltså jag vet inte om man kan kalla mig fjortis, jag kanske klär mig i den stilen tycker vissa men om man tänker på hur jag är som person är jag verkligen inte sån. men folk kallar mig fjortis.. men själv tycker jag inte det, jag har min stil, har på mig de som är snyggt, såklart jag går lite efter mode men man är ju inte fjortis för de! (;
men de är härligt att du frågar och om du eller andra har frågor så fråga bara på, det är alltid lika kul. (: <3




dagens

Dagens: Humör:  trött men glad
Planer: träffa fia förhoppningsvis 
Låt: Looptroop rockers - On Repeat & Maddi Jane - Breakeven (Falling to Pieces)
Tv program: har faktiskt ingen aning. 
Bästa: mår bättre än igår!;*
Sämsta: söndag, för imorgon ska man upp vid halv sex/sex-tiden.
Väder: regn och sånt tjafs...
Gjort: vaknade nyss.
Beroende: ett sms från en speciell. ;*
Känsla: glad
Klädsel: mjukisbyxor och en randig långarmad tröja, men ska byta.
Mat: inget än.
Frisyr: oplattat.
Citat: En vän är en person som kommer när andra försvinner
Vän: massvis. (:
Plats: soffan, sängen.
Pryl: mobilen (a)
Minne: alla minnen med hannah & sarah 
Längtan: tills nästa fredag/lördag (a

cam-bilder med syster

bilder på lillasyster och mig. :)
osminkad och allt. ;)




Maddi Jane



tänk att vara så ung med den rösten! det är ganska galet, vaddå underbarn! :)

sjuk, det suger.

gårdagen blev lyckad!
jo, vi hade ju studiedag ju så jag sov över hos sofia från torsdagen till fredagen. så jag åkte senare in till kalmar för att träffa knodde. jag handlade en bh och knodde köpte något, kommer faktiskt inte ihåg. så smart som jag är!;) på kvällen hade vi myskväll med familjen men jag hade så ont i magen så jag trodde jag skulle avlida, jag gick in och la mig galet tidigt.
Senare vaknade jag till vid fyra tiden och sovit av och an sen dess. nu har vi städat, men de var mest familjen som gjorde de, för jag har ont i huvudet, yr som satan och ont i magen.
men david kommer hit sen! om ni inte visste de så är han min kusin, han är en grym kusin ska ni veta också. :)

bild tagen i oktober

snabbt inlägg...

nu har jag hittat en praoplats, hos mamma! det fick bli så ändå, dem tog inte praoplatser på dynamite. imorgon har jag studiedag också, då blir det att åka in till kalmar och träffa knodde. måste köpa nytt skydd, ska se om jag hittar det jag vill och sen måste jag köpa nya underkläder, asså jag fattar verkligen inte. alla mina underkläder är borta typ, eller biter hunden sönder dem. jävla hundjävel, ;)
men nu ska jag skriva ett e-mail på engelska, så ha de bäst så länge! <3
osminkad, oplattat hår.

ROSA ♥

jag älskar rosa, jag tycker det är så fint.
ser jag något som är rosa så blir jag galet kär i de. jag vet inte varför, allt blir finare i rosa. jag använder inte jättemycket som är rosa men det är fint. jag ska börja med mera rosa, jag älskar det. jag ska måla om mitt rum snart, det ska bli mycket rosa. sen kuddar som är rosa och fluffiga, det är såå fint.
Sen ska jag köpa ett rosa fodral till min iphone, om ni inte visste de så har jag en iphone också. jag har inte iphone fyra, men jag tycker den ser så fyrkantig ut, som en jävla tegelsten. såklart är den mycket bättre än trean men den är mycket finare.
sen ska jag ha en rosa plugg när jag har töjt klart örat.
se, jag tycker om rosa. vissa tror inte på mig när jag säger det, jag fattar inte varför! Men nu vet ni alla, JAG ÄLSKAR ROSA! ♥

ha det bra allihopa.♥ love ebba


prao nästa vecka, vart ska man vara?



nu sitter jag i skolan, letar praoplats. vi har ju läxhjälp och inga läxor. det sitter fint! så nu letar jag prao plats, jag vill prao'a på dynamite inne i kalmar, det skulle ju vart najs och sitta där och chilla. om inte de går så får jag väl ringa runt till klädaffärer eller så blir de mammas jobb. kul att gå runt i på sjukhuset och kolla på skadade folk eller bara sitta på mammas rum och sitta vid datorn.

jag vill vara på dynamite men det är ju inte så säkert att man får vara där och prao. annars vill jag vara på någon kul klädaffär men det är säkert många upptagna redan, för detta är sista dagen man får leta, annars blir man utsprid någonstans av skolan och det vill fan inte jag. och sjukhuset, nejtack, jag klarar mej utan de.

men jag tycker så här, om man ska prao'a så ska man göra något som är kul och får göra något på. alltså man lär ju sig mera om det är roligt. och det är ju possitivt. :) okej, nu låter jag som en pluggis eller så men jag tror många tycker så som jag också, men många vill inte erkänna det.


farsdag..♥

idag är det alla pappors dag, jag firar bara min pappa såklart!
GRATTIS DADDY!
Ska fira honom när jag kommer hem ifrån felicia, typ vid 5-6tiden. :)

han får ett litet inlägg bara, lite elakt. men har inget mer att säga förutom<3
jag älskar dig!


oh, jag vill ha nu!

Min "vill ha" - lista

  1. Leopardfärgade plumps
  2. Hårförlängning och hårfärg
  3. MaXfactor - creamblush. (alla färgerna, förutom den mest rosa, den har jag)
  4. det urgulliga rosa halsbandet



nybro, hemvärd idag då

hej allihopa, just nu sitter jag hemma hos min fina felicia i nybro. vi städar undan från där vi har stökat ner. ;) fillas rum är ju så himla fint. men det är ointressant, men igår träffade vi lite folk som t.ex. ella, ebba lindahl, knodde, osv. men det var en chillkväll. jag är så seg att lägga ut på bloggen, men jag ska bli fan bättre på nu.

bilder på mig och felicia





nybro med lilla filla

Oj, har inte lagt ut på länge men jag orkar inte lägga in från mobilen men de gör jag nu. Ska lägga in ett inlägg från felicias dator senare med bild, för jag kan inte göra det ifrån iphone, det suger. Men skriver senare om dagen , puss på er alla <3

Kommit hem ifrån nybro

Nu sitter jag i bilen och väntar på att mamma och pappa ska komma tillbaka, dem är inne på svanholms för dammsugarslangen är sönder. Jag har varit hos felicia, det har varit grymt najs. Vi har haft jätte kul :) haha, innan vi la oss så satt vi och kollade på youtubeklipp, pistvakt! Skitkul va de, 'va ä dä om?' galet skoj dialekt. Men snart ska vi hem och hjälpa mormor med veden och sen städa, kul fredageftermiddag! - galet vad jag saknar elias <3 -

Rest in peace elias <3

Min fina Elias lever inte längre, 1/11-2010 flög han upp till himmeln, han har det säkert bättre där. Men jag saknar dig så galet mycket & du kommer alltid har en plats i mitt hjärta. Jag älskar dig!<3

RSS 2.0