two fantastic days

Igår såklart jobbade jag 8 till 12 och sedan tog jag bussen till mörbylånga och solade vid mikaelas pool med mikaela, johanna, julia, emelie och josefine. Hur härligt som helst! Jag låg i en sån gummibåt och solade, blev lite brun i alla fall och inte bränt, underbart säger jag bara.
Idag jobbade jag samma tid och så. Jag fick cykla till färjestaden, bra och dåligt.
Bra: motion och det behövs!
Dåligt: För varmt och hemskt att jag har sån dåligt kondition.
Men jag tog insivativet att cykla hem senare. Men vi hade det underbart och cyklade runt med glatt humör.
nu får ni bilder från olika tillfällen! :)

go helg, vad mer kan man säga?


excuse me, but i might drick a little more than i should tonight


äntligen

ledig i några dagar, börjar bli jävla trött på några av ungarna.
men såklart har jag några favoriter.
- ella , såklart
- isabella
- elias
men nu har jag nyss varit ute och tagit ett prat med lilla karl. :) alltid lika trevligt.
men nu ska jag kolla på film!

so maybe is true, that i can't live without you


wild hearts can't be broken

idag har jag jobbat och vi har få lekt med barnen, tvättat leksaker och dammat av hyllor. Lite sad men ahja, det får funka. 52 kronor i timmen, jo helt okej faktiskt.
sedan efter det åkte jag ner och träffade vackra felicia, och jag kanske ska få köpa hennes Ölands Roots biljett. :) HAPPYFACE OR WHAT? Får det billigare också!
Och nu sitter jag på biblioteket och skriver för att tova-bajskorv låter inte mig ha hennes fucking dator. Våran andra är inne på lagning...

puss
Tumblr_lmhy7sdpsl1qba2iuo1_500_large

"when you are in love you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams"

Tumblr_lmtduoyggw1qcxieko1_500_large

you're in my story, you will never be forgotten.

brooke davis..



Brooke:
There are 82 letters in here, and they’re all addressed to you. I wrote them all this summer. One a day, but I never sent them cause I was afraid. I was afraid of getting my heart broken again, like before. Cause you hurt me so bad, and I was afraid to be vulnerable. And I was afraid of you and the way that you make me feel. And I know that doesn’t matter now after what I did, but I just thought that you should know. This was how I spent my summer Luke, wanting you. I was just too scared to admit it.

första dagen på jobbet

Jag åkte upp till mörbylånga för att hämta massvis med papper och fick information om vad man skulle skriva på och spara och ge och skicka osv. Sen direkt tillbaka till skogsby och börja jobba. Jag ska vara på dagiset, jag trodde först att jag skulle till fritidset men tydligen inte. Men idag så fick jag och elin bara hälsa på barnen och leka med de.
Mina två favoriter idag är:
- Ella
- Nike
Hur söta som helst, typiskt mig att gilla de ungarna som är yngst. Men sista kvarten så fick vi plocka ner massa teckningar som barnen har gjort. Och imorgon ska vi lägga alla teckningar i deras mappar, lite segt kan man ju säga.

ledsen gubbe på detta!

Känns ganska hårt att pappa har tagit den fina gitarren till jobbet... så nu kan inte jag spela gitarr. :( så det får bara bli sång..

äckligt sur....

Jag blir så jävla trött på folk som tror att dem är något!
De går runt och leker tunga hela dagarna! Och det tror att alla har respekt för dem!
FUCK NO! Alla hatar sånna folk innerst inne. Respekt är inte ordet för de, rädsla och hat är orden som visa hur folk mår och känner för sånt folk.
JAG SKA FAN SPOTTA PÅ ER!

There are so many things my heart wants to say


@ mikaela's place


L-O-V-E


Juniyran ♥


Hatt = hiss!

Jag är ledig idag, det är fint !
tänkte göra en hiss till en sak!
HATT!
Det är så fint, jag älskar det !

hemma från nybro

jag har nyss städat klart mitt rum och ska dra ner till f-staden för att träffa amelie och sen ta ett kvällsdopp med ozzy. :) skriver senare ! :*


COOL KIDS CAN'T DIE

@ at felicia's place

Jaha, nu är man i nybro igen. Har inte varit där på typ hundra år känns det som. Men felicia är ute och jobbar en stund så fick jag sno evelinas / tommys dator en stund (y) Jo, men jag har väl helt okej. Jag gillar hennes familj alltså, de är trevliga mot mig och det är bara ett plus. Emeliye kommer senare också, det blir väl härligt de med. Jag har saknat att va med filla alltså... vi träffas aldrig längre.
Men eftersom att vi är awesome så sätter jag upp en bild på mej och felicia.


fest på granudden

klockan är nu tjugo i 1 och jag har varit en duktig flicka och kommit hem i måttlig tid! Jo, det va fest på granudden med massvis med rolig folk.
Jo, allt började med att johannes och kalle gick på min gata för att hitta en fint, torrt ställe för att röka vattenpipa, så då drog jag med dem. Och sen kom johan och då drog vi ner till färjestaden och röjde, eller vad vi nu gjorde. Sen kom vi på att dra dit eftersom att lilla vp hade sagt att jag borde komma under skoldagens gång. Så nu har jag precis kommit hem och not at all full, maybe. That's a secret you never know! :) bilder kommer imorgon eller på söndag, för jag ska dra till nybro imorgon, så ha det bäst readers .



"they took your job" - stan

eftersom johan har varit här och vi har nötat south park hela dagen typ så tar vi en replik från Stan som rubrik. När jag har skrivit klart inlägget så ska jag kolla facebook lite fort, sen south park igen.


Övat i aulan hela eftermiddagen, jag vet inte hur jag ska klara att hålla rätt toner när jag är så nervös, jag är nervös nu och hur kommer det inte bli sen då!? Jo, eftersom jag är gullig mot er som läser bloggen så är juniyran den 13 juni. Kom och kolla vettja! Bara för att . (:

två bilder från söndagen

basse & jag bråkar, jag vann ! :D
felicia & felicia, söta som alltid!

nya shorts

H&M - 99 :-

för jävla trött !

Nu har jag so, men jag orkar inte jobba, för jag måste uppdatera hela datorn för att komma in på elevdata för att få upp mitt arbete, så jag gör det hemma sen efter som jag har utegångsförbud. Monika-fitta är um i hela jävla huvudet. Menmen, det går nog över snart.

Slipper lite av so:n eller engelskan för jag ska till aulan för att öva inför juniyran.



jag orkar inte, en gång till...

gör om mitt arbete för tredje gången....
ligger ute i solen, bilderna ser man inte så mycket på menmen.

diss mot apoteket

Kom igen!
Men alltså har ni inga pengar, för solkräm/solskydd.
Varför vill man ens vinna detta ?
Förlåt ni som är med, men kom igen !
Detta ser ju bara fattigt ut ...



sitter hemma själv med en kopp nudlar


hellyeah!


svar på kommentar



Det var en riktigt bra fråga, Vera. Jag gissar att du heter vera, men nästa gång lilla du, skriv namnet istället för att ha ett smeknamn. Men tillbaka till frågan:
Alltså jag vet inte hur underviktig eller överviktig du menar. Men om det är inte för mycket så skulle jag kunna va underviktigt. För jag hatar min kropp nu och jag har normalvikt nu. Jag vill gärna ha slim mage och smalare ben. Men jag skulle inte vilja va för underviktig för då kan de åka illa ut, men om det är extremt smalt så nej, då är jag hellre fet och kan göra något åt saken.



nöjd med gårdagen

Jag är nöjd med gårdagen kan man nog säga! :)
Imorgon blir det mer mys ! :D



oh, like it, like it, i'll do you like a truck

Kvällen kommer bli SWEET säger jag bara!





RSS 2.0