Nyvaken och sugen på träning

Jag vaknade nyss, jag känner i hela kroppen att jag vill träna. Kunna veta att man inte behöver oroa sig för vad man äter. Det är ju ingen match i helgen så det får bli malkars och göra ett fyspass :) det blir najs, jag får nog med Byman dit. Så det blir en härlig dag! :d

Hemma från julia

Jag var först och träffade johan sen drog jag ner till Julia Nyblom sen stack hem och var tvungen att käka. Sen drog jag ner till julia igen och va med henne, vi åkte runt lite, snackade och sen kolla film. Och jag var tvungen att sticka hem, så nu ligger jag i soffan med en sovandes lillasyster snarkandes bredvid mej och sen en sjungades pappa och polare till honom nere som hörs tydligt som satan och tittar på MTV och skriver på bloggen ;) jag är så galet trött!

Socmöte idag

Okej, nu har jag varit hos soc, eftersom man åkte fast för drickande på rix fm. Men jag tyckte mötet var chill. hon bara snackade och jag behöver inte åka dit igen :) det är det bästa med de. Johan kommer idag, fast han träffar man bara en timme eller så. Men nu ska jag fixa iordning mig, Btw, jag kan inte lägga in bilder på bloggen från iphonen men jag ska låna någons dator då kommer det bilder så det smäller om det ;) haha, pusshej alla vackra.

Biltur med monika

Nu ska Julia, jag och tessan åka en biltur med Monika, vi slipper musik och lite av so åtminstonde. Jag tycker att det är ganska chili faktiskt förutom att Monika predikar typ där framme i framsätet, haha. Btw, vet ni? Jag har lyckas spräcka örat, det gör så galet ont. Men jag ska låta de läka med töjningen i, så jag kan fortsätta töja. Mitt öra är svullet som satan, det ser helt sjukt ut.

Inlägg från egen iphone

Hej allihopa, Ebba har skaffat iphone! :d jag är skitglad. Jag har börjat töja och är på en trea nu :) finns inget mer att säga, ska ringa Kalle nu och snacka med honom, puss hej!:)

det suger utan internet...

nu kommer ett inlägg ifrån en av skolans datorer. jag har ju inte kunnat lägg ut ett inlägg på super länge och det suger. vi har inget internet hemma och när jag är hos kompisar så har jag bättre för mig än att lägga in på bloggen. sen åker min syster och mamma utomlands igår så jag kan inte lägga ut från tovas iphone heller och det suger också. ska skriva lite som här hänt den senaste tiden...

- börja töja örat. :) ska bara göra upp till fem eller sex.
- fyllde år den 11oktober
- allt för mycket i skolan

jag kommer inte på mera, haha.
ha det bäst alla vackra!


internet har gått ur...

jag har inte lagt ut ett inlägg på länge eftersom vårat internet hemma har gått ur. nu sitter jag och johanna i caféterian och vi har skojigt, tror jag. :D
men nu finns det inget att skriva mer, men jag lägger ut så ofta jag har en dator med internet framför händerna. ha det bäst, puss på alla vackra.

Iphone-inlägg

Inlägg från iphone så inga bilder, det suger ju ;) menmen, nu blir det i alla fall ett inlägg. Idag ska familjen ner till mormor och fira mig. Fyller ju år imorgon, 15 fucking år. Ann, ben och David kommer också :d igår köpte jag nya skor, bilder kommer :) puss på er alla vackra.

vinst mot nybban

vi vann mot nybro med 16 - 11
fyfan vad vi är bra. :)


match mot nybro ikväll, tagga!

jag sitter på so:n och birger är med en mindre grupp så hampus får ta hand om oss. som ni ser är han inte så bra på det. men jag ska snart börja jobba igen. :) vi jobbar om ryssland, det låter väl skoj. haha, ironiskt va?
det är nästsista lektion sen är blir det att dra hem, gött ju. på kvällen ska jag spela match mot nybro. (: nu finns det inget mer att skriva. ha de bäst alla vackra! :)


mörrum

idag har jag varit i mörrum och spelat två matcher. vi förlorade båda! tråkigt ju.
jag har så galet ont överallt. jag föll lite här och där, det var verkligen inte en bra match utav mig. jag träffade cullum och brian som jag inte har sett på länge. dem såg mig spela, det var ju lite pinsamt. jag var ju värdelös! haha.
min mobil är sönder så jag lånar lillasysters mobil och den suger. jag har typ ingen täckning... kan det bli värre?! ingen täckning och helt seg!


gårdagen - marknaden&spökhuset

gårdagen var lyckad,
skola - jag var äntligen frisk för skola och piggare än någonsin.
marknaden - med oskar, alexander och jacob.
spökhuset - familjen fonseca
lång runda med hunden - agnes och jag gick galet långt utan att tänka på att.

nu sitter jag nyvaken, skjutsat nyss upp syster till stallet och nu sitter lillasyster och jag framför tvn, trötta som satan. idag ska jag träffa sofia, men jag lägger upp ett inlägg senare ikväll.


RSS 2.0