ebbbbbba...



erkänn att ni alla gillar mina fina röda strumpor!

felle&filla

igår blev det lågan med felle och senare kom filla, för hon var på träning.
inatt så sov filla och jag hemma hos felle. Vi tittade film och gottade oss som fan, :p
filla har stuckit redan, match i nybro. Felle skulle följt med henne men hon hade ont i magen, stackars henne! -.-' <3
men nu sitter vi och chillar och fixat blogg åt felle, ( felllllle.bloggplatsen.se ) :p <3
orkar inte skriva mer, skriver om dagen ikväll, pusshejj!

ebba goes pluggis!

idag försov jag mig igen, tack tova som inte väckte mej. så det blev att sätta upp håret i en bulle snabbt. Jag hatar att se ut som en luffare typ, för mitt hår såg så slarvigt ut och mitt smink var hemskt fult och slängde bara på mig ett par kläder.
och jag flexa tidigt idag igen, efter det gympa . Vi hade Lotta för Micke är sjukanmäld, och vi spelade fotboll och volleyboll. På fotbollen vrickade jag foten ganska hårt så jag har elastisk linda på foten nu. Jag fick skjuts utav Lotta till skolan, så hade vi so och då hade vi ett litet prov om kommuner och landstinget och sånt. Maten fick jag låna Lottas gympa skor för kunde inte få ner foten i mina klackskor. Det såg för jävligt ut! Efter det matte och engelska och flex.
När jag kom hem så tittade jag lite på tv och sen blev det pluggpluggplugg i religon. och nu sitter jag här och skriver. Men ska sluta skriva nu för jag ska upp och titta på biggest loser!
pusshejj.


oturs-dag!

kommit hem från en lång dag, först försov jag mig men kom till skolan i tid.
fett trött som jag var oplattat hår och hemsk frisyr, såklart är skoldagen lång som fan.
morris skjutsade hem mig och så tar jag bussen in till kalmar för det är ju handboll på måndagar.
96-orna tränade med oss idag. och btw, nu är det 99% chans att vi ska till danmark och spela kupp detta året, ha! slå det ni!:) och så har jag vrickat till min fot typ 5 gånger idag så jag har fett ont.
så nu ska jag upp och se det sista av paradise hotel :) <3
pusshejjj,

Borta match i växjö

Min dag har varit bra... skolan var väl chill, idrott med katarina och so med Lars. Alltså dagens största nyhet, Lars var imponerad av mig. :) Efter lunch, matte och no med anna och lousie. Okej, fett tråkigt men det förstörde iallafall inte min dag. :) Efter skolan mötte jag mamma nere i köpstaden, köpte compress tights för 300kronor & en brun bh för 50kronor & en grönbrun ögonskugga för ungefär 20kronor. Awesome! :)
När jag kom hem hade Molly gjort chokladbollar till alla, två var! :) gulligt ju. När jag hade ätit mat stack mamma och jag in till kalmar och hämtade upp Sarah, Alva och Janette. Borta match i växjö!
Vi vann med 18-11 ungefär, tror jag. Och jag är nöjd med min insatts, :) Dagen blev lyckad!

Btw, min hosta är fortfarande kvar, FYFAAN !

compress tights, mina är liknande!

*hosthost*

Jag har just kommit hem från skolan, jag har fortfarande kvar denna jävla hostan. Även att jag fick hostmedicin i morse. Jag gillar inte att vara sjuk! Idag hade vi engeska, svenska x2, läsning och musik, om ni alla ville veta.
Jag är fett hungrig, maten sög ärligt talat idag, grönsaks-soppa. Jag menar ju det, usch åt helvete med det! Nu väntar jag på att pappa ska komma hem och koka potatis, för det kan jag inte själv. Eller rättare sagt: orkar inte skala potatis! Så nu har jag ätit en apelsin, så nu är jag inte lika hungrig längre. :P

Imorgon blir det match, bortmatch! Hoppas att hostan har lugnat sig innan det iaf. Önska oss lycka till vettja, :)
Nu ska jag upp och go tv. Så jag skriver väl imorgon om vad som har hänt och så vidare.


ebba hatar hosta!

Idag har jag spenderat hela min tid hemma, ingen skola för mig idag. För igår kväll hade jag en hemsk hosta som fortfarande är kvar och lite feber som är borta som tur var. Och imorgon kommer jag få host-medicin av min lilla mormor.
Idag fixade jag vissa saker som jag har lovat att fixa. Lagt ut bilder på mina nya skor, om ni går längre ner. Jag har också tittat på Remember the Titans och Johan Falk Vapenbröder. Justdet, jag har också hunnit och måla mina tårnaglar. Dem blev ljusrosa med glitter på, gulligt ju. :) okej, det var nog allt för mig, nu blir det Johan Falk National Traget. Och imorgon blir det skola igen.

(bilden finns större längre ner, annars tryck på den så blev de större)

skopunkten!

skorna jag köpte. :) <3


trött-trött-trött!

Idag, så har jag varit i skolan och jag har flexat både för-&-eftermiddag.
Dagen har varit okej, jag har ont i kroppen och trött som fan. Det är helt sjukt att man kan vara så trött.
Jag har tränat handboll nydligen och kom nyss hem. Min handled är ju lite fucked-up nu för jag gjorde något konstigt med den.
Just det, mamma har hämtat mina skor på skopunkten som jag la undan i lördags när jag var på modehuset med sarah. Och då köpte jag också mina 80-tals glasögon, en sak till: jag skulle passa som snille.

saker jag ska göra på bloggen inom kort tid:
  • Bilder på hur jag sminkar mig, steg för steg
  • lägga ut bild på mina nya skor och mina glasögon
  • lägga ut en "poll" för se hur ni tycker om min ny blogg
nu blir det paradise hotel, (L)

start all over again

Som ni kanske redan vet så heter jag ebba, och jag har haft en annan blogg innan som hette ebballindback.blogspot.com, men jag har tröttnat på blogspot och som man får till blogg.se så kan den bli jävligt fin. (: Så nu har jag blogg.se igen. Om ni verkligen har koll så kanske ni visste att jag hade det också, (llindback.blogg.se, hette den) Så nu har jag startat om från börja kan man väl säga, eller!?



RSS 2.0