mysdag i soffan hitills.

jag ligger i soffan och ska snart kolla på en film som jag laddade hem igår som jag inte hann kolla på. (a)  men innan jag kollar på filmen så ska jag kolla klart på några andra bloggar.



imorgon ska jag in till kalmar och träffa knodde, emil & felicia tror jag, om hon följer med såklart. Och senare mot kvällen eller eftermiddagen så åker vi vidare till nybro. jag ska sova hos knodde, vet inte om det blir hans pappa eller i den nya lägenheten. dem har nydligen flyttat till en lägenhet. jaja, jag skriver nog ikväll och innan jag drar, sen så kanske jag får skriva hos felicia om jag frågar snällt och så. eller så får det blir ett tråkigt inlägg utan bilder, så skriver jag på iphonen.
just det imorgon så har knodde lovat mig att vi ska kolla på victoria secret fashion show 2010 på tv. det MÅSTE jag se. jag älskar den showen, skulle kunna döda för att vara en i publiken.


nyvaken & camkul!

alltid lika seriös! (a' haha!


köpa och fixa på torsdag

nu till nyår vill man ju ha fina naglar, men inte lösnaglar, jag tycker tippar är mycket snyggare. I LOVE IT! jag måste ta med alla mina nagelack till knodde och så får jag fixa de där. för jag vill verkligen ha tippar till nyår. men det får han stå ut med, min lilla älskling. men det är sån jag är, han får stå ut med mitt fixande inför fredag. då ska de festas och det ska bli en lyckad helg, det har jag redan bestämt nu. :') haha!

 


tråkig dag gör tråkigt inlägg!

tråkig dag , har gjort ... INGET! (A)
jag har hjälp lillasyster med en hemsida. jag har målat ett motiv hur jag vill ha min tatuering. jag vill skaffa en tatuering! det skulle vart skitnajs.
det är typ de jag har gjort idag... kul va? hahaha!

knight and day



riktigt bra film asså, jag tittade just klart den. jag har ju typ bara sätt cameron daiz i kärleksfilmer & komedier och nu är hon i en action-film och hon passar i att. den var riktigt najs, men nu ska jag se 'the town' och sen så får jag väl gå och dejta kudden. :)

<3
ebba

längtar...

oh, jag vill verkligen att nyår ska bli lyckad. vi ska festa i nybro! jag längtar, :)
vi måste hålla tummarna för det, annars blir jag lite ledsen. faktiskt!
så everybody, håll tummarna och be till mannen där uppe att jag ska få en jävla härlig nyår så önskar jag detsamma för dig med!
Ha det bäst! :)


mellandagsrea! (:

jag har shoppat järnet. så jävla gutt med nya kläder i garderoben, fast föräldrarna är ju inte lika glada för det. men nu ska jag spara resten av pengarna och fixa nått småjobb och fixa lite extra cash.
btw, jag har färgat mitt hår blondare nu fast hon klippte de kortare än vad hon fick. fuck her, hon var dålig. hon drog i håret som fan och det var inte skönt någonstans. :O herregud, jag längtar tills min riktiga frisör kommer tillbaka från mammaledigheten.

ful bild men skulle visa håret. (:

Shake it, it's christmas time

Julafton och lyckad kväll,
Jag har fått:
- 2500kronor
- 300 på presentkort på kicks
- thomas sabo-armband + två berlocker
- två iphone-skal
- hypnôse-kit (smink-borttagning, eyeliner, och mascara)
- ny tiger university-tröja
- igår fick jag också ett skitfint silver halsband av älskling :)
jaha, nu sitter jag hos älskling och käkar pommes, mysigt att bli fet. :)
ahja, men vi har en månad idag. jag älskar dig! :)
har inget mer att skriva. ha de bäst! :)

dagen innan julafton


älskling åkte hem för några timmar sen och jag känner mig helt slut efter allt städande och knappt ork att skriva här men det fick jag väl stå ut med. inlägget blir fort men jag ska visa vad jag har fått av älskling idag, som julklapp. även fast det är dagen innan men jag ville se om han blev glad för klockan som jag köpte åt honom. Men jag fick ett skitfint silverhalsband av honom. Jag blev skitglad, jag kan inte förklara. men jag älskade det!

känn er avundsjuka!(a)


imorgon kommer familjen karlberg hem till oss för att fira julafton som vanligt. hoppas den blir lyckad! Skriver i morgon förmodligen, kan ni ju hoppas. Men nu får ni en bild på våran fina gran som vi klädde igår. men det var en bild när presenterna inte låg under granen, men det har vi nu.


sorry guys...

dålig uppdatering, jag vet. men jag har haft skitmycket att göra och så... men jag ska bättra mig.
idag har jag haft tre prov men det gick nog helt okej, lite jobbigt att plugga järnet på bussen hem från knodde och bussen till skolan och på rasterna. stress.stress.stess hela dagen! jag har ingen ork att skriva mera, jag mår inte speciellt bra, tror jag börjar bli sjuk nu i juletid , skojj. or not!
bildrepis är alltid lika kul, -.-

hatar konstiga busschaufförer...

jag tänkte göra en diss till en busschaufför.. :(
idag skulle kalle gå på bussen och så hade han glömt busskortet så sa hon att han behövde betala och då gick han bara på, för det ska inte vara så, för det är skolan som borde betala isf... men då stod hon bara stilla i tio minuter utan att säga i högtalarn vad som var felet. då gick vi fram och snackade med henne. och tillslut fick edvin låna tjugo kronor till kalle för att han skulle kunna komma hem. alltså seriöst!? är inte de helt sjukt och jag åkte med bussen igår utan busskort. fyfan för henne, folk i bussen skrek typ h-o-r-a & s-l-y-n-a osv... och det är så rätt tycker jag, jag blev aslack! :O

mina skills på paint! (a)

Inlägg från iphone

Jag gör ett inlägg från iphonen så inga bilder :( Men nu är jag i skolan och väntar på annaboel (annabola). Vi ska ha engelska, tråkigt! Vi har glosförhör och jag har glömt att plugga. Men de går nog bra ändå :) Jag har aldrig fattat varför man går upp så tidigt... Man är ju trött hela tiden och de hjälper ingen. De hjälper inte heller hur tidigt man än lägger sig dagen innan. De är ju sjukt, äckligt jobbigt :( Kisses, skriver när jag kommer hem!

L.O.V.E

you take death to new extremes!

jag vill inte tro att du inte finns längre. jag tänker på dig hela tiden..
rest in peace, elias! (L)
det är sjukt hur snabbt livet går & hur snabbt de försvinner.
1november 2010, kommer jag aldrig glömma


jag vill ha värme!

oh, vet ni vad som skulle sitta fint just nu!?:)



fyfan, vad härligt med värme, bad och lite dricka på de. härligt med sol och bli brun. (a)
men såklart måste man ju vänta till febuari. :( men då blir det egyptien i två hela veckor, då ska jag bli galet brun!:D
men funderar på att gå ide! det är så galet kallt, och det tar ju fan aldrig slut. :( det är ju förjävligt!

jag vet att ni håller med mig. (:

helg spenderad i nybro

jo, jag har ju varit i nybro i helgen, det har varit underbart
varit med knodde och träffat folk. :)
festat men det sög för de var inget ös så vi stack hem till felicia och så spenderade knodde och jag natten där med felicia och emanuel. på lördag morgonen så stack felicia och jag och köpte mascara och läppstift. sedan tillbaka hem till henne där knodde låg och sov.
på lördagkvällen åkte älskling och jag in till kalmar. han bjöd mig på bio och vi hade de underbart. :) <3 vi kollade på den
söndag så fick jag åka hem tidigt, 13.30! tråkigt, för jag saknar knodde redan. men nu har jag ätit mat med familjen och williams och hans familj + tove, men hon räknar jag som en av familjen för hon är här all the time. ;) hihi! men snart så blir det efterrätt men funderar på att skita i de för jag är proppmätt efter maten. och så blir det en dusch och sen blir det förmodligen film och efter de: dejta kudden!






thomas sabo

sånt önskar jag mig av mammsen.
armbandet kostar ju typ 500kronor och de man sätter på, berlockerna kostar något mellan 200-400 kronor. armbandet är så fint, jag älskar det!


match i nybro

jo, då var man hemma från en lång dag, skola sedan direkt in till stan och mötte handbollslaget vid sporthallen. och sen bar de av till nybro. spelade match och de, tyvärr förlorade vi med 1poäng. :( det var lite sugit.
jag träffade knodde iaf, det gjorde min dag.

imorgon bär de av till simhallen med klassen.. och vid tolv drar man till älskling. :) underbart! stannar där under helgen och vi ska mysa och jag har blivit bjuden på bio och sånt. visst är han söt?(L)
jag älskar dig!
skriver förmodligen när jag är där! så oroa er inte hotties!

jo, nu sitter man här och försöker komma in på msn som dampar sönder. diss på de, jag kommer inte in. det kommer bara upp felsök fast jag har ju internet på! ;/ det är inte kul!

jaha bitches, nu blir de att packa badkläder och kläder under helgen osv.. :)
skriver när jag är klar, då kommer en ny vill ha lista!
see ya baby!


söt eller vad?



är inte de fina? :O
oh, jag vill ha. jag vill ha båda, jag kan inte välja en. 149 kronor styck! det är så värt att köpa men jag måste också köpa julklappar så har inte råd. de är så fina, seriöst. KÄRLEK!!:D

sorry guys

haft mycket de senaste dagarna så jag har varit tråkig och inte skrivit på bloggen! Ska bättra mig, jag lovar. men btw, onsdag idag då så veckans värsta skoldag är över, tycker jag. Jag har tränat i måndags och tisdags, för vi har match imorgon. jag har inte tränat på ett tag, inte bra! :( det ska jag också bättra mig med.
 

gårdagen med älskling

gymnaisummässa och träffat älskling.
Knodde mötte mig i kalmar och så har jag skaffat julklappar till mormor, molly och tova. vi hade de jätte mysigt.  och imorgon (fredag) då kommer han till mig och spenderar helgen hos mig. :)
jag längtar jätte mycket. I helgen kanske jag inte skriver lika mycket som vanligt så att ni alla vet. ha det bäst bitches. :)


RSS 2.0