jag saknar mitt blonda hår


i know you wanna have love, sex and sunshine

solen skiner och nöjd med dagen. Haft en rolig tid i skolan, halvt iaf. Träffade hampus en stund! :) man får nästan värme-utslag snart. Så är det ;)
Jag har nyss varit ute med hunden och till o med alice orkar inte va ute för varmen. Så nu ligger tova, jag och mammsen o kollar på tv. för här är det svalt och härligt.
Man borde ju vara ute och solat nu men varmen tar ju död på oss...

saknar min mobil :(

Min mobil är borta :( jag blir jätteledsen, jag har tappat den tror jag eller stulen.
Jag saknar min mobil redan, hur ska jag klara mig? Få sno mammas mobil ett tag. Så om ni vill få tag i mig så skriv på facebook eller msn så ringer jag upp er. Jag hatar att vara utan mobil, man har ju typ hela sitt liv i telefonen, socialt och privata saker. Oh, jag hatar detta. Jag tröstäter glass nu, jag är helt depp.





Back to bussiness.
Imorgon blir det nog en chill skoldag och onsdag lite sämre. Lektionerna är inte lika trevliga som tisdagar. Haha! Men torsdag - måndag är vi lediga såklart. kristi himmelsfärd om ni inte har glömt det. Helgen blir väl bra men kommer nog va sliten som alltid. Tror ni förstår vad jag menar.

Ebba is the fucking biff!

like it .






. ♥


vadfan händer, manchester united?



Vadfan är det som händer?
5 minuter kvar och det står 3-1 till Barcelona.
Usch oh helvete åt för barcelona, SPOTTA PÅ DEM!

life as we know it ♥

Igår sov jag hos amelie, vi kollade skräckfilm och hade det mys. Jag har lite ont i ryggen och mer förkyld än igår.. Jag stack hem runt två tiden. Sedan när jag kom hem så stack jag ner och solade med felicia. Lite brunare än förut iaf. Alltid ett plus, ska nog sola imorgon med. Måste ju få färg till avslutningen!
Och sen så har jag sett en jätte bra film som jag hyrde åt familjen, Life as we know it. Sjukt jävla bra, ni som älskar kärleksfilmer och sånt, MÅSTE se den.




things to do

  • Köpa nya skor
  • Fixa mina naglar på nails & spa'
  • Få bruna ben för att kunna va fin i klänningen
  • Köpa accesoarer till klänning som *halsband, armband & ringar*
  • Köpa en miniväska





Idag ska jag in och köpa nya kläder och skor. Mamma och jag ska in på modehuset och handla. Jag är ledig från skolan idag eftersom jag ska på begravning. Sen måste jag ner och köpa en morsdagspresent till mammsen. Det är ett måste, det får jag inte glömma nu. Måste också ringa nails och spa om en tid för mina naglar. Det är nog ganska fullpackat redan så jag måste ringa idag. Jag vill träffa amelie idag med, vet inte om jag kan nu eftersom jag ska tillmodehuset. Önskar att hon kan ses efter begravningen och efter hennes skola.

oldpic mehmen.

yankees . ♥

Tingsrätten idag, slapp tre timmar av att sitta och lyssna på massa skit. några killar i klassen och jag fick inte komma in så vi gick på stan, helt okej och ganska nöjd med det ändå. Men när julia äntligen har kommit ut från tinget så kom hon ner mot stan och vi kollade kläder och avslutningsklänning. Julia hittade såklart en men inte jag. Fast jag är nöjd med min nya keps, shorts och magtröjan. Jag är nöjd med priserna och kläderna. Speciellt kepsen för att det är en sådan jävla hiss!

Keps - 149 :-
Shorts - 99 :-
Magtröja - 99 :-

sånna shorts fast ljusblåa blommot på.




 

2 freaking cool 4 school


jo, såhär är det!
idag har vi vanlig skoldag.
imorgon så ska vi in till kalmar på tingsrätten med klassen.
på torsdag så ska vi till saxnäs på orgentering.
fredag tror jag det är vanlig skoldag.

Idag ska jag sova hos julia så jag vet inte om jag hinner skriva ikväll. Jag hoppas det i alla fall! Nu sitter jag i soffan och är nyduschad och påklädd. Funderar på att gå ut med alice innan bussen kommer så mormor slipper.


avslutningsklänning?

vad ska man ha?
jag har inte ens åkt in till kalmar och kollat.
jag får typ haft panik vadfan.

:(



inlägg från matrasten

tänkte lägga ut ett inlägg nu när jag sitter vid skolans fina apple-dator.
jag vill ha den, tror ni att dem märker om den är borta imorgon?:)
Hoppas inte det, den borde vara min menmen, ska spara till en apple-dator.
På fredag ska jag va med amelie och ha det skoj som alltid.
På lördag, (kanske) ska man va med julia, alltid skoj det med.
Idag ska jag dra ner till färjestaden och träffa folk.




övar på ny låt igen!

tack vare josefine, så har jag börjat lyssna på denna vackra låten !


BABY, WE CAN DO IT, WE CAN DO IT ALL NIGHT !

Jag har haft två underbara kvällar hos amelie, mysigt som fan var det.
Sedan har jag träffat massvis med folk och inatt sov jag hos mormor och igår natt hos amelie. Det var jätte härligt! :) Jag saknar att vara med amelie, vet inte varför det blev sådär, men nu ska det ändras för vi hade sjukt jävla kul.

Helgens låtar :






Okej, det var inte alla, men det va fyra stycken av det bra !
Ha det bäst allihopa!

lite vackert


sommarjobb - check


HISS

Tänkte lägga in ett inlägg eftersom jag kollar ju ganska många bloggar och sett att folk inte gillar keps på tjejer. Jag tycker allvarligt att det är riktigt snyggt! Det är skitfint ärligt talat. Det är ju jätte fint om man har tofs och keps! 'i love it.


first one

tatuering gjord bakom örat. :)


snabbt inlägg på NO:n

Jag tänkte skriva ett inlägg eftersom jag kanske inte hinner ikväll. Kommer hem sent tror jag att det blir.. Men kanske, kanske jag hinner. Menmen, jag får nog sluta vid halv tre idag, guttans ju! :) Sen sticker hem och hämtar pengar sedan sticka till bussen in till kalmar, möta upp kusin sen dra vidare och tatuera mig. :)

Ha det bäst! Bilden kommer senare! :)


Just stop, for a minute and smile

Vad ska man börja?
1. Jag suger på att uppdatera, måste bli bättre och inte bara göra dåliga inlägg
2. Igår bestämde jag mig för att ta ut smileyn, :( den skaver på tänderna!
3. Jag har varit sjukt jävla trött idag!
4. Sa till jolene att jag kanske kan vara med och spela på juniyran.
5. Maskroser är överskattat! :( ska plocka bort varenda en på tomten..
6. Imorgon ska jag tatuera mig :D
7. Nu ska jag kolla på 'Red Riding Hood' (:
Snabb info om gårdagen, idag & morgondagen !



så trött

jag orkar inte med skolan idag, vill bara hem och sova.
Fuck My Life !

så har man fallit ...





färjestaden...

kom hem vid fem-tiden och har varit i färjestaden, vid rampen med ozzy & med mera. alla skejtar förutom lilla jag såklart, för jag suger ! jag har problem med balansen, kan man ju säga. menmen, nu får jag sluta skriva, eftersom jag ska kolla på film med cajsa, systrarna, mamma och mormor. :) kram !


hey, hot boy ! ♥

jag älskar vädret idag, solen skiner och jag åker väl snart ner till färjestaden.

samuel haus . ♥ snygg kan man ju säga!

f u

jag blir så jävla trött på folk som snackar skit, vad är det för fel på vissa?
dem tror så mycket så de inte ens vet vad de säger längre.

Hon ljuger så jävla mycket så hon tror sig själv. Jag vet inte vad folk ser i henne, så jävla ful och äcklig!
du kan dra åt helvete !





say ayia, ayia, ayia fucking napa (L)
















LOVE IS FRIENDSHIP SET ON FIRE


ONÖDIGT MYCKET TEXT !

VARNING, ONÖDIGT MYCKET TEXT! INGET INTRESSANT HELLER!

skolan -
jag har faktiskt bara önskat att skoldagen skulle ta slut direkt när jag gick hemifrån. jag har inte orkat göra något idag känns det som, elevens val [check] helt okej faktiskt, kunde knappt koncentrera mig. engelska [check] fyfan säger jag bara, hatar engelska med annaboel. Hon lär ju inte ut någonting på lektionerna, hon är den segaste, mesigaste och konstigaste läraren som någonsin har funnits. Hon vågar ju inte ens be oss hålla käften. Jag blir faktiskt sur, hade jag haft Anita som jag har i språkvalet (engelska) så hade jag lätt haft ett VG i engelska. Sedan slöjd [check] lite skratt och sånt men det sög ändå. Jag broderar för jag orkar inte med kors-stygn, haha! jag skiter i den andra saken nu, skit tråkigt är det att göra kors-stygn. Sedan so [check] helt ok! men nej. Jag vill bara ha tillbaka mitt geografi-prov som vi gjorde innan påsklovet. Sist men inte minst, språkval [check] slutade en halvtimme innan men precis så att inte jag hann med halv tre bussen. :/

flyttning - två fullpackade bilar och två lass flyttade vi över till mormors nya lägenhet, snacka om att jag är svag, jag orkar ju knappt bära något... :[

färjestaden - Jag tog moppen ner till färjestaden och åkte till lågan då man spelade kort, träffade folk från lite överallt. Det va mys, kom hem för två timmar sen och nu sitter jag här och skriver om ingenting rent ut sagt.

Hoppas jag inte tråkade ut er för mycket nu! Ni behöver inte läsa, ALLVARLIGT! Jag var bara sugen på att skriva. Jag ska vänta till american dad börjar sen ska jag dra mig till sängen och dejta kudden. Sova är fina grejer säger jag bara till er alla. Ni som inte tycker det är konstiga.


rest in peace, 2 maj

jag finns för dig mormor, det vet du. <3 jag hjälper dig genom detta !



ray ban ♥

Jag kan säga att jag har varit värdelös på att uppdatera på bloggen, men eftersom jag har varit i cypern så har jag inte haft tillräckligt med pengar för att använda datorn varje kväll, men en dag spenderade jag lite av mina pengar på att sitta vid datorn i en timme. Då la jag ut att jag va i ayia napa och då kanske ni förstod att jag inte kunde skriva varje dag. Jag festade bort ungefär 1000 kronor (a) och lite köpte jag. Jag handlade ett par gula rayban solglasögon, en klocka och en navelpiercing, hängande not på. :)
Idag har Hanna varit här och piercat naveln och sedan åkte jag ner och solade solarium. Måste ju hålla kvar färgen som jag har fått efter en vecka i solen. Och senare åkte jag hem och åt mat och åkte ner till färjestaden igen för att träffa ozzy vid rampen. Där var också Micke, Samme & Kim. Kom hem i tid för de nya programmet av Jersey Shore! :)


RSS 2.0