Inlägg från iphone

Nu skriver jag ifrån tovas iphone, det betyder inga bilder, tråkigt! Jag är sjuk och är hemma med Tova. Hon har ledvärk, stsckarn. Jag hade feber igår och nu är jag öm i hela armen + ont i halsen och näsan rinner. Bilden på moppen kommer ikväll, jag lovar. Och nu tänker jag inte skriva mer. Ha det bäst allihopa. Peace! (k)

RUBRIK SAKNAS

haha, okej. jag vet att jag skulle lagt in en bild på moppen igårkväll. men jag var fett trött och bilden var ganska mörk, så ska ta en ny bild när jag kommer hem. jag tror jag börjar bli sjuk, jag är trött och ont i halsen och shit men nu har vi rast så tänkte skriva lite fort. plus, det är iskallt i denna sal. :O
puss på er alla vackra människor.

-jag saknar min amelie. -

red summer

nu sitter jag på no:n, och jag fattar inte vad jag ska göra så jag skriver lite snabbt. japp, då har man vrickat handen på idrotten när vi spelade volleyboll, så det blir ingen handbollsträning idag. tråkigt, det suger. jag har inte varit med på tre träningar på den senaste veckorna. men idag ska man åka upp till borgholm och hämta moppen. så bild kommer ikväll då. justdet, visst var jacob snäll, han kom idag med två äpplen till mig, som han köpte på kiviks eller vad det heter, red summer hette dem tror jag allt. nu har jag inget mera och säga...
ha det bäst alla vackra!


the ring on my finger

igår var det fest i båthuset, basse har fyllt arton, grattis lillpöjk. ;)
festen blev lyckad förutom en sak som störde mig hårt.
menmen, det tänker jag inte ta upp här.
ni ska se vad jag fick av kim. :) jag fick en ring! gulligt ju... awesome!
ringen finns i bilden.

boots/kängor

här kommer ett hett tips till alla, jag älskar kängor/boots. det är så fint och det är inne nu. jag älskar det, när man har leggings och en pösig tröja till (t.ex. en rutig shorta). jag tycker det är fett fint! vissa säger att det ser ut som nazist-kängor, jobbar-kängor, hallå?! det gör det ju verkligen inte, man behöver ju inte ta i. det är ju galet fint.
jag ska lätt köpa sådana skor, jag behöver nya så det får bli snart. då ska jag köpa mig ett par boots, kanske inte just de på bilden men ett par kängor i den stilen.  


And the things I would have song for her, would have been about all I wanted

om ni inte visste att jag fyller år snart, så vet ni det nu. 11 oktober, och jag får min födelsedag lite tidigare. en moppe, en svart. den kommer på måndag och jag är överlycklig. då kan man ju åka till färjestaden utan att åka sega bussar hela tiden och sånt tjafs.

den på bilden är inte min, bild kommer på måndag!


Josefine o Mikaela gästbloggar - för vi är bäst.

Hej alla awesome männsikor som läser Ebbas blogg, vi vill bara meddela att Ebba är sämst på att uppdatera sin blogg så vi hjälper henne lite nu ;)
Som ni kanske inte har missat, för då är ni dumma, så va det strömavbrott här på fina Öland igår och det sööööög! Jadu, vad ska vi skriva nu då? Ebba är coooool, ehehehe :D "Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now, wish right now.." sitter Ebba tha man och sjunger på här brevid oss i Mikaelas fiiiiina säng. Bara för att Josefine och jag...och Ebba är awesome så tycker jag att ni kan slänga in en kommentar på Ebbas blogg också så hon blir lite happyface :D Men vet ni vad, nu orkar vi inte skriva mer. HIGH FIVE SUCKERS!! :D


she's not breathing, can't you see it?

sorry guys, jag har haft mycket för tillfälligt och har inte orkat lägga ut på bloggen, i helgen spelade vi en tunering, vi kom två! :) sen har jag tagit ett nytt hål i örat tack vare lille karl.
jag ska inte skriva mera på detta inlägget och nu kommer en ny bild som är snådd från emmas facebook!


i laugh 'cause it so damn funny

hahah, min humor till hundra.




baby, stanna här!

allright, då var vi här igen, jag är seg på att lägga ut, jag vet.
herregud, jag orkar inte lika ofta längre, min dator är seg som fan och det är inte kul när jag inte har några nya bilder. men, det ska förbättras!
idag stack jag hem från skolan med 10.55, ont i huvudet. men det var fan lika bra det, no-prov, g-delen! har inte hunnit plugga på det så mycket, men fortfarande, alla säger att det är fett lätt så det skulle jag nog klarat ändå. jag har ju jobbat på lektionerna så det är ju inget mer med det egentligen.
sofia och elin tog samma buss som mig hem, så det var chill, förutom huvudvärken menmen!
jag har kollat på die hard, ettan. den är grym! ojj, nu märker jag att det blev en jävla mycket text, men vadfan, ni orkar väl inte läsa allt ändå vad jag skriver så det är väl bara att skriva på, haha, jag skämta.
men nu ska jag dra, ringa mor min och se hur det blir med öb&filmerna som finns där. hihi! pusshej!
nu är det dags för nya bilder, tror jag allt.


you mean nothing to me anymore

jag har inte skrivit sen jag var på modehuset så jag tänkte berätta att jag har köpt en halsduk och två nya asnajsa mössor. det var det, idag är det måndag då hade vi studiedag så jag träffade amelie i färjestaden. :) sen stack vi hem till mig, och vi har haft det najs. men jag orkar inte skriva mera, bara det sista, woooow, jag har skaffat skape, helt själv. (a) tecknisk, yeaaah. stavning på det. :)


nobody knows

sitter här med molly och visar henne riktig musik.
sån musik som är okej för henne att lyssna på, för erik saade suger!
hahha, menmen... hon ska inte lyssna på skit så nu jävlar går ebba på stort.
tänkte lägga ut en cam-bild på molly och mig men jag ser förjävlig ut! :O
menmen, nu blir det en annan bild på mig och MIKAEKKKKA!

ett helt fucking kilo kärlek..

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


ett gram förlåtelse

nyvaken och läser förfullt, jag började läsa en bok för nån vecka sen.
den är snart utläsen, har inte läst varje dag och så. men nu har jag bestämt att den boken ska bli utläst. för varje gång jag läser en bok så läser jag aldrig ut den. hur bra den än är! det är helt sjukt konstigt. nu läser jag känn pulsen slå, en fortsättning på vingklippt ängel, som jag läste för ett halvår tillbaka. berny pålsson är en grym skrivare. reklamerar verkligen dem böckerna, men läs första innan andra!
idag blir det nog inte så mycket, fick utegångsförbud igår så det är ju inte superkul, ska försöka få upp någon till mig istället. det blir perfekt det, hihi! ska hjälpa pappa med garderoberna i hans och mammas rum.

nytagen bild och nyvaken ebba, hahha allt smink ligger under ögonen. ;')


att mata vargarna med sina drömmar

okej, jag är superdålig på att uppdatera! jag vet, så mikaela behöver inte tjata mera. min dator är seg som stryk och den orkar jag inte med, så när jag är vid en dator så ska jag skriva så gott jag kan. :)
men idag har vi haft valet, suttit i aulan hela fucking dagen. :o galet segt, och shit vad ruttna vissa personer är. 
nu tänkte jag säga till folk att jag är bäst på att sticka, (a' jag ska sticka lovika-vantar. jag stickar på syslöjden, awesome är jag. jag har kommit en fjärdedel av mitt jobb! :D bilder kommer när jag är klar, typ om några veckor. men fortfarande, jag är grym.
nu sitter jag och hjälper tova med läxa, hon skriver på min dator och jag har internet på hennes dator och säger vad hon ska skriva. fan, vad smarta vi är. hon ska skriva om anna lindh och massa shit.
kul för er att veta menmen.
det var allt från mig, puss alla vackra folk.
btw, shit vad jag saknar sommar.

breaking out, breaking down

nu sitter jag hos amelie och lyssnar på musik och väntar på att hon ska bada klart.
jaaa, jag vet att jag inte har skrivit på bloggen på länge, jag har ett liv och orkar inte sitta vid datorn hela dagarna. menmen, ska försöka förbättra mig så några bli glada.
ahja, nu kom hon in så orkar inte skriva mer , hahah! :D


RSS 2.0